Producător |
Dukan Diet |
Valori nutritionale |
Valori nutriţionale |
|
|
|
|
100 g |
1 lingură (12 g) |
Energie |
996 kJ
240 kcal |
119,52 kJ
28,80 kcal |
Proteine |
4,8g |
0,58 g |
Carbohidraţi
din care zaharuri
din care polioli |
52,4 g
5,5 g
43,9 g |
6,29 g
0,66 g
5,27 g |
Grăsimi
din care saturate |
6,7 g
0,6 g |
0,80 g
0,07 g |
Fibre |
10,4 g |
1,25 g |
Sodiu |
0,06 g |
7,2 mg |
|
Sugestie reţetă :
Desert / Mic dejun
Pregătire : 10 minute
Preparare: 30 minute
Pentru : 6 brioşe
Faze :
CROAZIERĂ, CONSOLIDARE, STABILIZARE
|
Ingrediente:
• 4 ouă
• 12 linguri de tărâţe de ovăz Dukan
• 3 linguri de lapte praf degresat
• 4 linguri de brânză proaspătă
• 1 lingură de îndulcitor lichid (de stevia sau orice alt îndulcitor pudră)
• 3 linguri de amidon de porumb
• 1 plic de drojdie
• Câteva picături de aromatizant de ciocolată Dukan
• 6 linguri de cremă de ciocolată Dukan Gourmet
Preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 180°C.
Separaţi albuşurile de gălbenuşuri.
Într-un bol, amestecaţi gălbenuşurile cu îndulcitorul, cu brânza proaspătă, cu
laptele praf, amidonul de porumb, praful de copt, tărâțele de ovăz, și cu
aromatizanţii.
Bateţi albuşurile până se întăresc şi încorporaţi-le încet în restul compoziţiei.
Umpleţi fiecare formă de silicon pentru brioşe până la jumătate cu o lingură de
aluat, apoi adăugaţi cam o lingură cu vârf din crema de ciocolată Dukan Gourmet.
Ultimul strat va fi încă o lingură de aluat. Băgaţi forma la cuptor timp de 30
minute la 180°C.
Presto! Este atât de uşor. |
Gramaj |
220 g |
Etapa Dukan |
Croaziera, Consolidare, Stabilizare |
In cadrul Metodei Dukan |
1 lingura de Crema de ciocolata Dukan reprezinta echivalentul unei portii de alimente tolarate. |
Cantitate permisa in faza 1 (Atac) |
- |
Cantitate permisa in faza 2 (Croaziera) |
- |
Cantitate permisa in faza 3 (Consolidare) |
- |
Cantitate permisa in faza 4 (Stabilizare) |
- |
Ingrediente |
îndulcitor: maltitol, apa, îndulcitor: sorbitol, alune 10%, inulina, lapte praf degresat, pudra de cacao continut redus de grasime de 2,5%, agent de ingrosare: amidon modificat, emulgator: lecitina de soia. |
Ambalare |
- |
Alergeni |
Contine alune, produse lactate si de soia. Acest produs este preparat cu atentie într-un atelier care foloseşte făină albă, lapte, sulfiti, fructe cu coajă dură şi susan. |
Conditii de pastrare |
Pentru a te bucura de crema de ciocolata si a conserva beneficiile sale, dupa deschidere pastreaza borcanul de crema in frigider. |
Alte observatii |
Consumul excesiv de maltitol poate avea efecte laxative. |